tv2.no

Familie på Tøyen havnet i basketak med politiet da ambulansepersonell følte seg truet. De mener kvinnen ikke fikk den hjelpen hun trengte. Den dramatiske episoden skjedde i Jens Bjelkes gate på Tøyen i tolvtiden søndag ettermiddag. Ambulansepersonell ble tilkalt til en leilighet hvor en kvinne i 60-årene skal ha blitt syk.

Les mer

Dagbladet .no

(Dagbladet): En mann falt i ettermiddag ut av et vindu i sjette etasje i en blokk på Tøyen i Oslo. Vi etterforsker dette som en ulykke, det er ikke noe som tyder på at det er noe annet. Mannen har etter sigende hengt ut av vinduet og falt, sier krimialvaktleder Oddleif Sveinungsen, til Dagbladets reporter på stedet.

Les mer

Novemberfilm .no

Hvordan er det å jobbe på Kriminalvakta i Oslo? Hver gang telefonen ringer kan det være melding om en ny voldtekt, enda et overfall eller et drap. NRK-serien ”Krimvakta” gir et unikt innblikk i livet ved landets travleste etterforskningsavdeling. Vi har en til tider svært krevende, men også svært givende arbeidsplass…

Les mer

aftenposten.no

En uke er gått siden Aftenposten avslørte det som høyst sannsynlig er mobilspionasje i Oslo. Før saken ble publisert, fikk alle relevante myndigheter informasjon om funnene. Nå innrømmer Oslo politidistrikt, Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) og Post- og teletilsynet (PT) at de ikke har gjort noe for å beslaglegge det tekniske utstyret som har sendt ut signalene.

Les mer

Dagbladet .no

(Dagbladet): Privatetterforskerne Terje Horslund og Oddleif Sveinungsen har et klart råd til folk som hyrer inn en privatetterforsker for å finne ut om partneren er utro: Velg en som kan faget.
– Hvis ei frue som tror mannen er utro hyrer inn en privetterforsker som ikke har god nok kunnskap og erfaring, kan det være at mannen oppdager det, sier Horslund.

Les mer

moss-avis.no

Sju år etter at bilforhandleren forlot et bilfirma i Fredrikstad, og fem år etter at virksomheten gikk konkurs, har statsadvokatene i Oslo utferdiget en omfattende tiltalebeslutning på drøyt fire sider, skriver FB.

Les mer

nordlys.no

Det var tirsdag ettermiddag at en 48-årig mann ble funnet død i sin bolig i et kommunalt leilighetskompleks på Kvaløysletta i Tromsø. Sent tirsdag kveld bekreftet Tromsø-politiet at de mener mannen er drept. Det skyldes blant annet at avdøde hadde synlige skader og det politiet omtaler som «øvrige omstendigheter».

Les mer

f-b.no

Andre blir selvsagt lei seg, og får bekreftet utroskapen, sier privatdetektiv Oddleif Sveinungsen (57). De to opererer over hele landet, og både privatdetektiven og polygrafisten har hatt flere kunder i Østfold, min vil av personvernhensyn ikke gi nærmere detaljopplysninger om klientenes tilhørighet.

Les mer

vg.no

Taxi 2 mener nemlig at det foregår en forskjellsbehandling av drosjeselskapene fra Taxi Depot AS på Gardermoen, som fordeler drosjer til kundene på flyplassen.

Les mer

hegnar.no

Den profilerte politipensjonisten Finn Abrahamsen sier til Dagsavisen at han ikke skjønner hva som går av Politiets Fellesforbund som har gjort det til en kampsak å gå av når man fyller 57.

Les mer

bt.no

Den profilerte politipensjonisten Finn Abrahamsen sier til Dagsavisen at han ikke skjønner hva som går av Politiets Fellesforbund som har gjort det til en kampsak å gå av når man fyller 57.

Les mer

osloby.no

En 28 år gammel mann ble skadet da han falt fra et stillas som sto montert ved Jacob kirke i Oslo natt til tirsdag.
Mannen var ute på en nattlig klatretur da han falt mellom seks og åtte meter ned til bakken

Les mer

tv.nrk.no

Les mer

vgtv.no